Podporniki

Na tej strani so predstavljena nekatera podjetja, organizacije in posamezniki, ki nas podpirajo na naši poti do uresničevanja vizije in hkrati prispevajo svoj delež k boljši prihodnosti za vse nas. Še zdaleč pa niso tukaj zapisani vsi podporniki, ki nas podpirate ali ste nas v preteklosti podprli. Tudi vsi kupci naših storitev in produktov ste naši podporniki, ki z nakupom podpirate delovanje Permakulturnega inštituta.

Mariborska Razvojna Agencija je organizacija, ki je Permakulturnemu Inštitutu Maribor stala ob strani že od vsega začetka. Nudijo nam podporo pri večini podjetniških aktivnosti. (http://www.mra.si).

Zavod PIP – pravo, informacije, pomoč je inštitucija, ki nas je pod svoje okrilje pravno informacijskih svetovanj vzela takoj po ustanovitvi in sodeluje z nami pri pravnih vprašanjih. Vsako mlado podjetje ima težave s financiranjem pravnih storitev, ki pa so zaradi pomoči zavoda PIP postale veliko lažje dostopne. (https://zavodpip.si/)

Fulpromo je podjetje, ki nas podpira od našega prvega javnega nastopa naprej. Skrbijo za tiskovine, promocijski material in zunanji izgled na javnih prireditvah, ki se jih udeležujemo. (http://build.fulpromo.si/).

Mirjana Ivanuša – Bezjak iz podjetja Mirjana Ivanuša – Bezjak s.p. je predavateljica na Fakulteti za komercialne in poslovne vede Celje in sodna izvedenka za podjetništvo ter kadrovsko funkcijo. Strokovno znanje deli z mladimi predvsem na področju vodenja podjetij in kadrov. Z njeno pomočjo se lažje in hitreje razvijamo, ter skrbimo za dobro vzdušje in profesionalizem na našem zavodu. (http://www.ivanusa-mirjana.si/)

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje je organizacija, ki sodeluje z nami pri iskanju primernega kadra. Ena najpomembnejših investicij, ki jih naš zavod lahko naredi, je vložek v prave ljudi, ki bodo s srcem in pozitivno energijo premagovali skepticizem javnosti in prepreke, ki se nenehno pojavljajo pri rasti in razvoju inštituta. Le pravi ljudje lahko naredijo prave spremembe, zato smo skupaj z Zavodom RS za zaposlovanje nenehno v iskanju ljudi, željnih sprememb in resnih dejanj. (https://www.ess.gov.si/)
Edita Peršuh, lastnica podjetja Referenca d.o.o., se ukvarja z računovodskimi rešitvami. Podjetje Referenca d.o.o. je svoje usluge začetno leto doniralo za hitrejši razvoj inštituta. Pomembnosti dobrih računovodskih nasvetov se zaveš šele, ko se začne podjetje širiti. (https://referenca.si/)
Navdih.net d.o.o., pod vodstvom Marka Petreja je podjetje, ki oblikuje in izdeluje spletne strani, ki so v lasti inštituta. Strokovnost, izkušenost, delavnost, občutek in razumevanje strank je zgolj nekaj pozitivnih lastnosti podjetja Navdih.net. Z donacijami v obliki nasvetov, oblikovanja in izdelave spletnih strani nam omogočajo, da se na spletu predstavimo v pravi luči. (http://www.navdih.net/)
Studio ILLUSTRIS, katerega glavna akterja sta Rok Hecl in Matevž Kmetec, je podjetje, ki za nas razvija aplikacije, ki nam olajšajo poslovanje preko spleta. (http://www.studio-illustris.com/)
Kovinarstvo Bučar je prvo proizvodno podjetje, ki je priskočilo na pomoč, ko je bilo potrebno vzpostaviti infrastrukturo na prvem učno-demonstracijskem centru, ki ga je inštitut vzpostavil. Z njihovim materialom vrhunske kvalitete smo zgradili hladilnico, uredili bivališča za živali in prilagodili nekatero ročno orodje našim potrebam. Sedaj skupaj s podjetjem oblikujemo in izdelujemo prototipe naših prvih skupnih projektov. (http://www.bucar.eu/)

Še enkrat iskrena hvala in se veselimo nadaljnjega sodelovanja z vsemi.