Pridružite se

Najprej se vam želimo zahvaliti za vaše zanimanje in skrb. Skrb je tudi na naši strani. Skrb za okolje v katerem živimo in ga bodo nasledili naši zanamci. Večkrat slišimo, da okolje v katerem živimo ni naše, temveč smo ga podedovali od naših prednikov  in ga bomo zapustili našim otrokom.

Za nas in vas to ni fraza. Tega se zavedamo. Želimo si, da bodo tisti, ki pridejo za nami na nas ponosni in se ne bodo spraševali kako smo lahko dopustili, da smo jim pustili naravo v bistveno slabšem stanju, kot smo jo mi nasledili od naših staršev.

Dejstvo je, da vse rešitve niso možne na osnovi osebnih odločitev in ravnanj, so namreč sistemske narave. Zato jih je potrebno reševati na nacionalni in mednarodni ravni. Nekatere stvari, pa lahko naredimo tudi sami pri sebi, doma in v okolju v katerem živimo.

V kolikor ste zainteresirani in pripravljeni dati vaš prispevek k izboljšanju stanja, kar je možno v mnogo različnih oblikah, bomo tega zelo veseli. Spoznali boste mnogo zanimivih posameznikov, izvedeli veliko novega in v prvi vrsti pripomogli k boljšemu okolju v katerem živite vi in vaši najdražji.

Prispevate lahko v obliki donacij, sponzorstev, prostovoljstva, nakupa izdelkov in storitev inštituta.

Kontaktirajte nas preko elektronske pošte: matej.kline@pi.lionlet.com.
Lahko tudi pokličete: 041 797 144.