Zabojček zdravja

Zabojček zdravja je znamka Permakulturnega inštituta Maribor. Pod to znamko inštitut prodaja zelenjavo, pridelano na učno-demonstracijskem centru. Zelenjava se prideluje po najvišjih standardih – na ekosistemski način. Ves dohodek od prodaje namenjamo delovanju inštituta in s tem doseganju naših ciljev in vizije.

V kolikor želite jesti najkvalitetnejšo zelenjavo ter hkrati z nakupom podpreti regeneracijo uničenih površin in omogočiti dostavo lokalno pridelane hrane tudi v vrtce do naših najmlajših, si čimprej priskrbite svoj zabojček zdravja! Izbor in količino živil prilagodimo vašim željam.

Zabojček lahko naročite preko telefona vsak delovnik med 9. in 16. uro na telefonsko številko 041 797 144 ali nam pišete na info@pi.lionlet.com. Prevzem zabojčka je možen vsak delovnik med 9. in 16. uro v našem učno-demonstracijskem centru na Dalmatinovi ulici 13 na Pobrežju oziroma po predhodnem dogovoru med 17. in 19. uro na prevzemnem mestu na Betnavski ulici 116 na Taboru. Vabimo vas, da si zelenjavo naberete kar sami v našem centru na Pobrežju, vsak delovnik med 8. in 15. uro (ali po dogovoru), pri čem vam podarimo 30% popusta. Posebej vabljeni tudi otroci, ki si lahko ob nabiranju ogledajo naše živali (koze, zajci, race in kokoši).

Deli vsebino s prijatelji na socialnih omrežjih:

Share on facebook
Share on linkedin